Katia Video KAL | Infinity Scarf + 5% Korting op Katia Look

Katia Garens, het merk garen dat wij verkopen, heeft begin januari een Knit Along georganiseerd. Met z'n allen een sjaal breien met je armen! Als je nog nooit een sjaal hebt gemaakt  zonder brei- of haaknaald is dit je kans om het uit te proberen... en je kan er nog een leuke prijs mee winnen ook!

De KAL loopt t/m 29 februari.

Wat heb je nodig? 

Om te beginnen: je armen. Geen brei- of haaknaalden die je nog moet zoeken/kopen, dus da's makkelijk!
Om het kleurrijke effect van de foto te krijgen, kan je Katia Look gebruiken. Het garen is heerlijk zacht en warm. Voor de sjaal heb je twee bollen nodig.

Bestel je het garen bij Crea-Lana, dan krijg je 5% korting! Vul de kortingscode CreaLanaKAL1 in bij de kassa om de korting te krijgen. (De code is alleen te gebruiken bij aankoop van de Katia Look garens!)
Het patroon is op de website van Katia gratis te downloaden.

In onderstaande video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de sjaal moet breien. Je kan de video dus op je eigen tempo bekijken en meebreien!Hoe maak je kans op het winnen van de prijs?


De prijs wordt verloot onder de mensen die hun eindresultaat op Facebook of Instagram plaatsen. Zet je resultaat op de Facebookpagina van Katia of gebruik op Instagram de tag #KatiaKal2016.

In totaal worden er drie kits van wol en naalden verloot, welke je kan gebruiken voor de KAL/CAL van maart. (Dit is een actie van Katia, niet van Crea-Lana!)

Plaats je werk ook op de Crea-Lana Facebookpagina en tag @crealana of gebruik de tag #CreaLanaKAL op Instagram. Op die manier zien wij je werk ook voorbij komen!

Veel breiplezier! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten