Over Crea-Lana

Kwaliteit, dat is waar Crea-Lana voor staat!

Onze slogan zegt het al: wij staan voor kwaliteit. 

Garens


We werken samen met Katia Garens, een merk met een uitgebreid assortiment aan kwalitatief goed garen. Het volledige assortiment (met uitgebreide informatie per soort garen) is te vinden op onze website.

Patronen
Naast onze Katia patronen hebben we ook Crea-Lana patronen. Deze patronen zijn zelf bedacht, dus nergens anders te vinden!

Het begon met het idee om truien voor honden te maken voor de klanten via breien op bestelling. We bedachten en maakten twee truien voor de Crea-Lana honden en voegden ze toe aan de breien op bestelling pagina. Mensen konden de kleur wol kiezen, maten doorgeven en wij zouden de trui breien en versturen naar de klant.
Toen we dit promootten, kregen we vaak de vraag of het patroon ook beschikbaar was.

Na een dag tellen en schrijven is het gelukt om het patroon uit te schrijven, nu is het patroon beschikbaar in een breipakket! Je krijgt het patroon gratis wanneer je de bijbehorende garen bij ons bestelt.

Accessoires


Ja, je kan breien met je armen, maar meestal is het wel handig als je brei- of haaknaalden hebt. Daarom verkopen wij ook accessoires (breinaalden, haaknaalden, kabelnaalden, veiligheidsspelden etc.). We hebben aluminium, houten en plastic accessoires.