Amigurumi met Pasen!

Ben je enthousiast over de amigurumi ? Wil je dat graag leren, maar je weet niet hoe te beginnen ? Profiteer ervan dat de vakantiedagen in zicht zijn om te starten met deze leuke techniek met onze patronen voor Pasen. Download de instructies voor het haken van dit lief kuikentje en dit schattige paashaasje. Leer amigurumi met Pasen! Ze zijn heel eenvoudig en gemakkelijk!
Voor het beginnen met vormgeven aan deze amigurumis voor Pasen heb je alleen maar nodig: een haaknaald nr. 5, een wolnaald voor het afwerken en voor het toevoegen van geborduurde details, een steekmarkeerder voor het markeren van het begin van elke naald, vulling (vezel of wattenvulling) voor het geven van volume en vorm aan onze amigurumi, 2 bollen van de kwaliteit Katia Washi geel (kl. 114) en een bol oranje (kl. 113) als je het kuikentje wilt maken of 2 bollen van de kwaliteit Washi beige (kl. 106) en een bol roze (kl. 111) voor het maken van het paashaasje amigurumi.

Bij Crea-Lana hebben we helaas geen Katia Washi, maar wel veel andere soorten garen in veel verschillende kleuren die je kunt gebruiken! Je vind ze hier. 


De gebruikte steken zijn de meest elementaire steken… In geval van twijfel, no problem! Herzie hoe elke steek gehaakt moet worden met onze video’s voor het leren van haken. Voor het haken van het kuikentje en het Paashaasje moet je de volgende steken kunnen haken: de magische ring, lossen, halve vasten en vasten! 

Veel plezier met deze paasamigurumi! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten